הפיצה הכי קלה להכנה עם מרכיבים שכמעט יש תמיד בבית וילדים שישמחו לאכול ארוחת ערב שכזו
כמות: 4 פיצות
זמן הכנה: 20 דקות
מרכיבים:
2 פיתות
200 גרם גבינה צהובה
קופסת רסק עגבניות
2 כפות שמן זית
קורט אבקת שום
קורט מלח
תוספות שונות (עגבניות, זיתים, בצל, אורגנו, ומה שבא)
אופן ההכנה:
הפרידו את צידי הפיתות כך שייווצרו 4 עיגולים נפרדים.
חממו את התנור ל-200 מעלות.
גררו את הגבינה במגררת לתוך צלחת.
ערבבו בקערה בינונית את רסק העגבניות, השמן, המלח ואבקת השום.
מרחו את התערובת על חצאי הפיתות.
פזרו על התערובת את הגבינה המגוררת והוסיפו זיתים ו\או תוספות אחרות לפי הטעם (עגבניות, פטריות, אנשובי וכיו"ב).
פזרו אורגנו על הכול.
אפו בתנור במשך 5-8 דקות (עד שהגבינה נמסה).