:חומרים
2 כוסות שיבולת שועל
½ כוס בוטנים
½ כוס נבט חיטה
¼ כוס דבש
¼ כוס שמן צמחי
כפית תמצית וניל
½ כוס צימוקים
½ כוס חתיכות חרובים
אופן ההכנה:
חממו את התנור ל-165 מעלות.
ערבבו בקערה גדולה את שיבולת השועל, בוטנים ונבטי חיטה.
בקערה קטנה ערבבו את הדבש, השמן והווניל.
הוסיפו את תערובת הדבש לקערה הגדולה והשתמשו בידיים או בכף גדולה כדי לערבב את הכול, רסקו היטב.
מרחו את התערובת על תבנית אפייה משומנת ואפו במשך 15 דקות.
הוציאו את התבנית מהתנור והוסיפו את הצימוקים והחרובים.
החזירו לתנור ואפו במשך 10 דקות נוספות.
הוציאו את הגרנולה מהתנור וצננו. אחסנו בקופסה או צנצנת אטומה
עוד מתכונים שילדים יכולים להכין
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים