באדיבות יריב מלילי, בית תאילנדי
חומרים לארבע מנות
כוס סטיקי רייס (ניתן להשיג בחנויות מזרח ומערב)
4 מטבעות סוכר דקלים (ניתן להשיג בחנויות מזרח ומערב)
ליטר חלב קוקוס (ניתן לקנות פחיות חל בקוקוס במזרח ומערב)
כפית שטוחה מלח
4 מנגו מאיה בינוניים ומצוננים היטב

אופן הכנה:
משרים את האורז במים פושרים למשך כשעה. שוטפים ומסננים.
בסיר בינוני על אש נמוכה מבשלים את האורז עם סכור הדקלים, חלב הקוקוס והמלח למשך כחצי שעה עד ריכוך. משגיחים על האורז שלא יידבק לתחתית הסיר וייצרב. עם התבשיל נהיה סמיך מדי ניתן להוסיף מעט מים.
קולפים את המנגו וחותכים לקוביות.
להגשה:
מסדרים מעט סטיקי רייס מבושל בחלב קוקוס על צלחת ההגשה. מסדרים מעל מניפה של פרוסות מנגו או קוביות מנגו מצוננות.
מסעדת "בית תאילנדי" - בוגרשוב 8 תל אביב.
טל: 03-5178568
7 ימים בשבוע. 12:00- 24:00.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים