המרכיבים:
2 ביצים
2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
הפרידו את החלמונים והחלבונים (עושים חתך במרכז הביצה, שוברים אותה לשני חצאים ומעבירים את החלמון מחצי לחצי, מעל קערית, עד שכל החלבון זולג לקערית והחלבון נשאר לנו בתוך אחד מחצאי הקליפה).
העבירו את החלמונים לקערה קטנה ואת החלבונים לקערה בינונית. טרפו את החלמונים.
העבירו לקערה נפרדת את קוביות השוקולד והחמאה והמיסו בתוך סיר קטן הנמצא מעל מחבת עם מים חמים הנמצאת מעל אש קטנה.
הורידו את הקערה מהאש והוסיפו את החלמונים הטרופים לשוקולד המומס, תוך כדי בחישה.
הקציפו את החלבונים בעזרת בלנדר עד לקבלת קצף רך.
הוסיפו סוכר בהדרגה תוך כדי קציפה עד לקבלת קצף יציב.
הוסיפו באיטיות את תערובת השוקולד לקצף ובחשו בכף עץ בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה ללא סימני קצף.
מומלץ להגיש עם קצפת.
עוד מתכונים שילדים יכולים להכין
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים