המרכיבים:
ביצה
¼ כוס חלב
כפית תמצית וניל
כף חמאה
2 פרוסות לחם
אופן ההכנה:
שברו את הביצה לתוך קערה ב וערבבו היטב.
הוסיפו את החלב ותמצית הווניל.
חממו מחבת עם חמאה על אש בינונית..
טבלו את פרוסות הלחם בתערובת הביצה (וודאו שהפרוסות ספוגות לחלוטין).
טגנו את הלחם על המחבת במשך 5 דקות, עד שהצד התחתון הופך חום בהיר.
הפכו את הלחם וטגנו את הצד השני במשך 5 דקות נוספות.
אפשר לבזוק סוכר או למרוח בדבש
עוד מתכונים שילדים יכולים להכין
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים