מתכון לאפונה מתוקה | מתכונים לילדים -לגדול • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לאפונה בטעם מתקתק

המרכיבים:

500 גרם אפונה קפואה

בצל

כפית אבקת מרק עוף

כפית סוכר

כפית קמח

קורט מלח

כוס ורבע מים

מעט שמן

 

אופן ההכנה:

חתכו את הבצל לקוביות קטנות.

חממו את השמן בסיר בינוני. הוסיפו את הבצל ואדו אותו מעט.

הוסיפו ¾ מכמות האפונה.

את ה- ¼ האחרון מעכו עם מזלג ואז הוסיפו.

הוסיפו את המים, הקמח, הסוכר ואבקת מרק העוף. ערבבו תוך כדי בישול.

המליחו מעט.

הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש ובשלו במשך כ-10 דקות.

 

בתיאבון!

הכתבה נוצרה בתאריך : 24/04/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו