המרכיבים:
בצל
כפית אבקת מרק עוף
כפית סוכר
כפית קמח
קורט מלח
כוס ורבע מים
מעט שמן
אופן ההכנה:
חתכו את הבצל לקוביות קטנות.
חממו את השמן בסיר בינוני. הוסיפו את הבצל ואדו אותו מעט.
הוסיפו ¾ מכמות האפונה.
את ה- ¼ האחרון מעכו עם מזלג ואז הוסיפו.
הוסיפו את המים, הקמח, הסוכר ואבקת מרק העוף. ערבבו תוך כדי בישול.
המליחו מעט.
הביאו לרתיחה. הנמיכו את האש ובשלו במשך כ-10 דקות.
בתיאבון!
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים