מתכון לא בריא ממש אבל מהווה טוויסט כיפי לקערת הדגנים בבוקר
המרכיבים:
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
3 כפות סוכר
4 כפות חלב
קערת קורנפלקס
אופן ההכנה:
המיסו את השוקולד ואת החמאה בסיר קטן מעל סיר גדול ובו מים רותחים (בן מארי), על אש נמוכה.
לאחר שהשוקולד והחמאה נמסים הוסיפו את החלב והסוכר ובחשו עד לקבלת קרם שוקולד.
כבו את האש. המתינו כ-5 דקות. טבלו את הקורנפלקס בשוקולד החם. צננו לטמפרטורת החדר והגישו.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים