באדיבות יצחק פיינשטיין, אל גאוצ'ו
החומרים לארבע מנות:
1/2 ק"ג עלי בייבי צעירים
1 מנגו
1 תפוח עץ
1 כוס נבטים
1 בצל סגול קטן
1 כוס רצועות עוף מבושלים (שארית מארוחת הצהרים)
לרוטב:
1/2 כוס שמן זית
1 כפית שום כתוש
1 כפית מלח
1 כף חרדל
1 כף סוכר
2 כפות חומץ
אופן ההכנה:
לשטוף היטב את הפירות.
לקלף את המנגו.
לחתוך את הפירות לקוביות בגודל בינוני
לערבב את כל המרכיבים יחד ולסדר בקערה גדולה,
את חומרי הרוטב לערבב בצנצנת ולשקשק היטב,
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים