פארנסיפ, חבל מעון, דוד משה, לגדול, פירה • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפירה פארנסיפ

 

מצרכים:

500 גרם פארסניפ קלוף 

300 גרם תפוח אדמה קלוף 

200 גרם בטאטה קלוף 

200 מ"ל חלב 

 50 גרם חמאה

מלח פלפל לבן

 

אופן ההכנה: חותכים את הפארסניפ, את תפוחי האדמה ואת הבטטה לקוביות גדולות . מבשלים את הפארסניפ ואת תפוחי האדמה בסיר עם מים עד להתרככותם ומסננים. בסיר קטן עם מים מבשלים את הבטטה עד להתרככותה ומסננים. מכניסים לסיר 200 מ"ל חלב, חמאה, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה קלה. מועכים את תפוחי האדמה והפארסניפ ומעבירים לסיר שבו החלב הרותח. מערבבים היטב את המחית ומשפרים טעמים בעזרת מלח ופלפל.

הכתבה נוצרה בתאריך : 26/04/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו