ריבת פארנסיפ, ריבה, פארנסיפ, לגדול, מתכונים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לריבת פארנסיפ

מצרכים:

1 ק"ג פארסניפ קלוף

 1 ק"ג סוכר

 1 וחצי כוסות מים

 2 לימונים

 1 מקל קינמון

 

אופן ההכנה: חותכים פארסניפ לקוביות קטנות. מכניסים פארסניפ, סוכר, מים, לימון חצוי, מקל קינמון ומיץ מלימון אחד לסיר ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל בחום בינוני עד להחלפת הגוון לחום בהיר. יש לערבב את התערובת מידי פעם. מוציאים את הקינמון ושומרים את הריבה בצנצנת. אגב, הלימונים המבושלים טעימים מאוד לאכילה.

הכתבה נוצרה בתאריך : 26/04/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו