קרואסון, מוצר שכל הילדים אוהבים, כבסיס לסנדוויץ' מתוק או מלוח.
באדיבות "הדירה"

להכנה, ממיסים בבן מארי (סיר בתוך סיר עם מים חמים) חפיסת שוקולד עד קבלת רוטב שוקולד חם ונוזלי.
טובלים ברוטב פרוסות בננה בזהירות, ומוציאים הצידה להתקרר.
אחר כך, כל מה שנותר לעשות הוא לחצות את הקרואסון ולמלא בפרוסות של בננה מצופה בשוקולד.
למי ששם דגש על הבריאות, ניתן להחליף את המילוי בכל דבר אחר שהילדים אוהבים, מחמאה וריבה, דרך חביתה עם ירקות, ועד גבנ"צ עם עגבנייה. בתיאבון!
"הדירה"- דיזינגוף 232, ת"א. 7 ימים בשבוע, מ- 07:30 עד לקוח אחרון (23:00 מינימום).
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים