החומרים:
חצי קילו בשר טלה טחון (מבשר שוק או צוואר)
250 גרם שפונדרה בקר
250 גרם שטייטל בקר
200 גרם בצל לבן קצוץ דק
חופן פטרוזיליה קצוצה
50 גרם צנוברים קלויים
2 כפיות שטוחות מלח
כפית פלפל שחור טחון
כפית וחצי בהרט
טוחנים את הבשר בעובי בינוני, ומערבבים עם שאר המרכיבים בתנועות קיפול עדינות.
מקבבים מנות בגודל של 50-60 גרם ומניחים על האש.
מומלץ להגיש עם רוטב יוגורט (לא כשר לצערנו אך מאוד טעים), רוטב עגבניות או טחינה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים