קבב טלה, אוכל, ילדים, משפחה, לגדול, מתכון • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לקבב טלה

החומרים:

חצי קילו בשר טלה טחון (מבשר שוק או צוואר)

250 גרם שפונדרה בקר

250 גרם שטייטל בקר

200 גרם בצל לבן קצוץ דק

חופן פטרוזיליה קצוצה

50 גרם צנוברים קלויים

2 כפיות שטוחות מלח

כפית פלפל שחור טחון

כפית וחצי בהרט

 

אופן ההכנה: 

טוחנים את הבשר בעובי בינוני, ומערבבים עם שאר המרכיבים בתנועות קיפול עדינות.

מקבבים מנות בגודל של 50-60 גרם ומניחים על האש.

 

מומלץ להגיש עם רוטב יוגורט (לא כשר לצערנו אך מאוד טעים), רוטב עגבניות או טחינה.

 

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 02/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו