
מרכיבים:
שיפודי סינטה ואספרגוס:
300 גרם סינטה מיושנת מבשר פרה מפקירה
1 ק"ג אספרגוס טרי
רוטב טריאקי (או חמאה מומסת) למריחה
חותכים את הסינטה כנגד הסיבים לפרוסות דקות ככל האפשר.
את האספרגוס קולפים וחולטים כדקה וחצי ומקררים במהירות במי קרח.
חותכים את האספרגוס למנות ברוחב פרוסות הסינטה.
מניחים 5 יחידות אספרגוס על כל פרוסת סינטה ומגלגלים.
משפדים בכל שיפוד 3 גלילי סינטה עם אספרגוס.
מניחים על גריל עם אש חזקה לזמן קצר.
כשתוך כדי גלגול מורחים מרוטב הטריאקי.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים