במיוחד לחורף שהגיע אלינו בימים האחרונים, מגישה השוקולטיירית יעל מילשטיין, בעלת בוטיק השוקולד "שוקולדה" שני מתכונים מפנקים למשקאות שכולם על בסיס השוקולד. משקה שוקולד מתובל לאלו המבקשים להתענג על טעם השוקולד ולחדד את החושים הקולינאריים ומשקה שוקולד מיוחד בניחוח חו"ל.
משקה שוקולד מתובל
משקה שוקולד אישי ומפנק במיוחד עם תוספת עדינה של קינמון המדגיש את טעמו המיוחד של השוקולד.
המצרכים:
250 מ"ל חלב
1 מקל קינמון מריר 70% של שוקולדה
1 כף ברנדי
אופן הכנה:
להרתיח בסיר קטן את החלב.
להעביר את החלב החם לכוס הגשה.
להניח את מקל הקינמון עם השוקולד בכוס, להמתין כשתי דקות ולערבב היטב עם מקל הקינמון.
כאשר כל השוקולד נמס ניתן להוסיף 1 כף ברנדי או כל משקה אלכוהולי אחר לפי טעמכם.
להגיש מייד ולהתענג על כל לגימה.
משקה שוקולטה עשיר
משקה זוגי לאוהבי השוקולד האמיתי - ללגום ולדמיין את פריס בגשם.
400 מ"ל שמנת מתוקה
1 בקבוק להכנת שוקולטה מריר של שוקולדה
1 שקית תוספת לשוקולטה חלב של שוקולדה
2 חבילות פתיתי שוקולד של שוקולדה
אופן ההכנה:
להרתיח בסיר קטן את השמנת המתוקה.
להעביר את תוכן שקית פתיתי השוקולד אל בקבוק השוקולטה.
להוסיף את השמנת החמה לשוקולד שבבקבוק לסגור את המכסה ולנער היטב - זהירות הבקבוק חם!
להגיש חם בספלים רחבים - לתוספת פינוק ניתן לקשט בכף גדושה של קצפת.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים