לשלושה סועדים באדיבות מסעדת חבש
מרכיבים:
2 תפוחי אדמה בינוניים
2 גזר בינוני
2 קישואים טריים
גמבה אחת
2 בצלים בינוניים
2 כפות שמן
2 עגבניות
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה:
מקלפים את תפוחי האדמה, גזר ובצל וקוצצים אותם בגודל בינוני. את הבצל מטגנים בשמן בסיר עד לשקיפותו. מוסיפים את הגזר ומבשלים כ- 10 דקות נוספות. מוסיפים את תפוחי האדמה, קישואים, הגמבה והעגבנייה. מבשלים הכול יחד כ- 20 דקות ומידי פעם בוחשים. לאחר 10 דקות מוסיפים חצי כוס מים. מרתיחים מים בסיר נפרד ויוצקים אותם לתוך הסיר עד לכיסוי הירקות כס"מ מעל גובהם בסיר. מוסיפים עלי סלרי ומתבלים במלח ומרתיחים את התבשיל כ- 10 דקות. לאחר מכן מורידים את האש למשך 5 דקות נוספות והמרק מוכן.
מסעדת חבש, אלנבי 2 תל אביב, 077-2100181.
א'-ה' 12:00- לקוח אחרון. ו' 12:00 עד כניסת שבת + מוצ"ש עד לקוח אחרון.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים