מרכיבים:
תערובת ירקות חתוכים לקוביות (1 בצל, 1 גזר, 1 כרישה, 1 שורש סלרי)
2 בטטה גודל בינוני
200 מל' יין לבן
3 כפות שמן סויה
250 מל' שמנת מתוקה 32% שומן
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה:
מטגנים בסיר את תערובת הירקות עם
מוסיפים את שאר הירקות, מכסים עם ציר העוף או המים ומביאים לרתיחה ולבשל במשך 20 דק' עד לריכוך כל הירקות.
מעבירים את המרק למעבד מזון לטחינה ולאחר מכן מומלץ מאוד לסנן את המרק.
להחזיר את המרק לסיר ולהוסיף את שאר החמאה ואת השמנת, מלח ופלפל לפי הטעם. יש לבשל את המרק עוד כ 10 דק' על אש קטנה.
ביסטרו תמרה- החשמונאים 95, ת"א. טלפון: 03-6240707.
שעות פעילות: ימים שני-שבת 12:00-23:00, ימי ראשון 12:00-16:00
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים