, מתכוני מרקים, מתכון למרק, ביסטרו תמרה, מתכונים חגיגיים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון למרק קרם דלעת עם ג'ינג'ר

מרכיבים:

2 ק"ג דלעת קלופה וחתוכה לקוביות

תערובת ירקות חתוכים לקוביות (1 בצל, 1 גזר, 1 כרישה, 1 שורש סלרי)

2 בטטה גודל בינוני

200 גר' תפוח אדמה חתוך לקוביות

15 גר' ג'יניג'ר פרוס

200 מל' יין לבן

100 גר' חמאה

3 כפות שמן סויה

4 ליטר ציר עוף \ מים לכיסוי הסיר

250 מל' שמנת מתוקה 32% שומן

מלח

פלפל שחור

 

אופן הכנה:

מטגנים בסיר את תערובת הירקות עם 100 גר' חמאה ושמן סויה, מוסיפים את היין ומצמצמים למספר דק'.

מוסיפים את שאר הירקות, מכסים עם ציר העוף או המים ומביאים לרתיחה ולבשל במשך 20 דק' עד לריכוך כל הירקות.

מעבירים את המרק למעבד מזון לטחינה ולאחר מכן מומלץ מאוד לסנן את המרק.

להחזיר את המרק לסיר ולהוסיף את שאר החמאה ואת השמנת, מלח ופלפל לפי הטעם. יש לבשל את המרק עוד כ 10 דק' על אש קטנה.

 

 

ביסטרו תמרה- החשמונאים 95, ת"א. טלפון: 03-6240707.

שעות פעילות: ימים שני-שבת 12:00-23:00, ימי ראשון 12:00-16:00

הכתבה נוצרה בתאריך : 16/12/2007
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו