באדיבות דליה קלמיאן, מסעדת בר גיורא

מרכיבים:
קציצת גונדי-
300 ג' חזה עוף טחון
300 ג' חומוס קלוי טחון
5-6 בצלים בינוניים טחונים
רבע כוס מים
רבע כוס שמן
2 כפיות מלח ופלפל
כפית הל
2 כפיות כורכום
מרק-
רבע קילו חומוס מושרה במים למשך לילה
חצי קילו עוף לפי בחירה (כנפיים, כרעיים, גרונות)
כורכום, מלח פלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
את כל רכיבים הקציצה מערבבים יחד לאחר הטחינה של כל אחד מהם. אם הבלילה יבשה מוסיפים מים ושמן לפי הצורך עד לקבלת עיסה רכה מספיק ליצירה עיגולים (בגודל כדור טניס)
מבשלים את החומוס בסיר עם
בר גיורא- בר גיורא 4 תל-אביב. 03-6204880. 7 ימים בשבוע, 09:30- לקוח אחרון.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים