מתכון פיצה להכנה בבית שילדים אוהבים
באדיבות מסעדת אלורה

מרכיבים לפיצה אישית:
לבצק-
150 ג' קמח
3 גרם שמרים
1/3 כוס מים
כפית שמן זית
לרוטב:
3 עגבניות מקולפות
בצל אחד קטן קצוץ דק
שן שום כתושה
חציל פרוס לפרוסות עגולות שיובשו כשעה
2 גמבות אדומות
מלח, פלפל לפי הטעם
מפזרים מעל:
גבינת מוצרלה
גבינת פטה
אופן הכנה:
לבצק- לשים את כל חומרי הבצק יחד עד לקבלת מסת בצק אחידה ומניחים בצד כשעה. לאחר מכן מקמחים משטח עבודה ובעזרת מערוך פותחים את הבצק לכדי עיגול שטוח.
לרוטב- מטגנים בשמן את פרוסות החציל משני צידן כחצי דקה ומניחים על נייר סופג. שורפים את הפלפלים על הגז או מכניסים לתנור עד ריכוך. קולפים את הפלפל ופורסים לפרוסות עבות. את יתרת מרכיבי הרוטב מבשלים במחבת על אש נמוכה כ-10 דקות. בזמן הבישול מועכים את העגבניות ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מורחים בנדיבות את הרוטב על בצק הפיצה. מסדרים את הפלפלים והחצילים. מגרדים את גבינת הפטה והמוצרלה על כל שטח הפיצה איך שאוהבים . מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לכ-שמונה דקות .
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים