
חומרים:
100 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
1 פלפל אדום מתוק חתוך לרצועות
חצי בצל לבן חתוך לרצועות
1 כף שמן
30 גרם ממרח אבוקדו
2 טורטיות קמח גדולות (טורטייה זה כמו לאפה מקסיקנית דקה- ניתן לקנות בחנויות המזון האתניות)
מלח לפי הטעם
כמון לפי הטעם
חצי כף סלסה
אופן הכנה:
מחממים את השמן במחבת. מזהיבים את הפלפל האדום והבצל. מוסיפים את חזה העוף, מתבלים במעט כמון ומלח ומטגנים עד הזהבה. את הטורטיות מחממים על מחבת חמה (לריכוך והוספת אלסטיות). מורחים במרכז הטורטייה מעט ממרח אבוקדו, מוסיפים מתערובת הירקות והעוף המטוגן ומגלגלים.
חוצים את הטורטייה המטוגנת לשתיים, מגישים עם סלסה עגבניות.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים